Benelli TRK 702 en TRK 702X vertraagd

Begin dit jaar heeft motorrijdend Nederland tijdens de MOTORbeurs van 2023 kennis mogen maken met de gloednieuwe adventure allroad van Benelli, de TRK 702X.  En ook de straat georienteerde versie, de TRK 702 met sportieve 17 inch lichtmetalen velgen staat klaar om onvergetelijke avonturen aan te gaan en eindeloos mee te toeren. 

De ontvangst van dit nieuwe duo is op zijn zachtst gezegd indrukwekkend te noemen. Helaas zal er nog even geduld opgebracht moeten worden. Wij hebben vorige week officiëel bericht gehad van Benelli, dat de productie vertraging op heeft gelopen. Benelli is druk bezig met een oplossing en verwacht spoedig de productie op te kunnen vervolgen. De verwachting is dat dit in mei zal zijn waarna de eerste voertuigen in juli uitgeleverd kunnen worden aan de Nederlandse Benelli dealers.

Wij wachten op het bericht van Benelli dat de voertuigen voor de Nederlandse markt klaar staan voor verzending, vanaf dat moment kunnen wij correcte leverdatums doorgeven. Het spreekt voor zich dat wij dit uiteraard gelijk zullen communiceren op de website en social mediakanalen. Houdt deze dus in de gaten!