Benelli Leoncino 800

Waarom kiezen voor de Leoncino 800 en Leoncino 800 Trail?

Benelli bestaat uit pure passie. Dit is al zo sinds 1911. Maar het van oorsprong Italiaanse merk is natuurlijk nog veel meer dan dat. Benelli voldoet aan de wensen van iedere motorrijder door steeds weer met verschillende ontwerpen de markt te bestormen. Ze streven er ook naar om bij elk model de ultieme rijervaring te bieden. Maar, dat is zeker niet alles. Benelli denkt ook aan andere belangrijke zaken zoals het verbruik van de motor en duurzaamheid. Het milieu blijft zeker niet achter. De Benelli straalt persoonlijkheid uit en valt direct op door zijn opwindende ontwerp en onmiskenbaar sportieve uiterlijk.

Om maar even een uitblinker uit het assortiment te noemen: De Leoncino. Nog specifieker: de Leoncino 800 en 800 trail. Deze prachtexemplaren hebben een eigentijds design, comfortabele rijervaring en een tijdloze aantrekkingskracht. Het beste van dit alles: hij is nu in prijs verlaagd en betaalbaarder dan ooit!

We hebben natuurlijk al verschillende redenen genoemd waarom jij zou moeten kiezen voor de Leoncino 800 of 800 trail. Maar laten we even dieper in de modellen duiken.

Leoncino 800

Leoncino 800 is een topper in het assortiment van Benelli. Deze geavanceerde motorfiets heeft een 754cc motor en een unieke mix van moderne en klassieke stijlen.

De voorvork van de Leoncino 800 biedt garantie voor comfort, stabiliteit en wendbaarheid. Dankzij de dubbele semi-zwevende remschijven en een radiaal gemonteerde monoblok remklauw, biedt het remsysteem van de Leoncino 800 uitzonderlijke veiligheid

Leoncino 800 trail

An off-road soul, puur in de stijl van Leoncino. Benelli introduceert de Leoncino 800 Trail, een motorfiets gericht op off-road. Dit wordt geaccentueerd door de verhoogde dubbele uitlaat en het 19'' voorwiel. Deze ''modern-classic'' is sportief en dynamisch, een off-road evolutie van de Leoncino 800.

De Leoncino 800 Trail is ontworpen met oog voor detail en er is uitsluitend gebruikgemaakt van authentieke materialen. De koplamp heeft gebogen lijnen en wordt gekenmerkt door de typische LED-boog met in het midden het Leoncino logo. Het zadel, ook in auhentieke stijl ontworpen, past perfect en zorgt voor een optimaal comfort voor zowel de bestuurder als de passagier.

Qua uiterlijk doen ze niet veel van elkaar onder, waardoor je weer kunt merken dat Benelli overal aan denkt en iedere motorrijder wil voorzien van het allerbeste. Als echte ‘on the road rider’ is de Leoncino 800 gegarandeerd jouw partner op de weg. Voor de rebellen onder de motorrijders is daar de Leoncino 800 trail met een off-road karakter! 

Om een volledige vergelijking te maken, is het toch de moeite waard om de Leoncino 800 en 800 Trail naast elkaar te leggen. Hoewel het aantrekkelijke uiterlijk een visuele bonus kan zijn, is wat eronder schuilgaat minstens zo belangrijk. Welke keuze maak jij?

 

We zetten ze even naast elkaar