Benelli Leoncino 800

Leoncino 800

Vanuit “het huis van Pesaro” presenteert Benelli de nieuwe Euro 5 Leoncino 800.

De Leoncino 800 is de nieuwste toevoeving aan het Benelli-assortiment. Deze geavanceerde motorfiets heeft een 754cc motor en een unieke mix van moderne en klassieke stijlen.

De bekende vormen van de Leoncino zijn bij de nieuwe 800 serie opnieuw en harder gebeeldhouwd, waardoor zijn kracht, dynamiek een authentieke stijl wordt versterkt.

De Leoncino 800 is ontworpen met oog voor detail en er is enkel gebruik gemaakt van authentieke materialen. De koplamp heeft gebogen lijnen en wordt gekenmerkt door de typische LED-boog met in het midden het Leoncino logo. Het zadel, ook in auhentieke stijl ontworpen, past perfect en zorgt voor een optimaal comfort voor zowel de bestuurder als de passagier.

De tank, met een inhoud van 15l is gemaakt van staal en draagt het Benelli-logo. Het logo zie je ook terug onder het zadel en op het aluminium zijpaneel.

754cc

Het kloppend hart van Leoncino 800 is de 754cc motor met een vermogen van 76,2 pk. Het is een vloeistofgekoelde, viertakt tweecilinder. Betrouwbaar, reactief en Euro5 goedgekeurd.

De vering bestaat uit een UPSD Marzocchi voorvork die volledig instelbaar is. Dit is een garantie voor comfort, stabiliteit en wendbaarheid. Het Brembo-remsysteem is uitzonderlijk veilig dankzij de dubbele semi-zwevende remschijven en een radiaal gemonteerde monoblok remklauw.

De Leoncino 800 is Leverbaar in de kleuren: Matt grey, Forest green en Matt brown. Nu beschikbaar bij jouw Benelli Dealer!