Benelli Opstapdagen 2024

Benelli Nederland staat te popelen om motorliefhebbers door het hele land te verwelkomen op de Benelli Opstapdagen. Vanaf 29 maart openen geselecteerde dealers hun deuren om jou de kans te geven onze prachtige Benelli-modellen van dichtbij te ervaren.

Tijdens de Benelli Opstapdagen kunnen bezoekers zich onderdompelen in de wereld van Benelli en kennismaken met onze nieuwste modellen. Of je nu een doorgewinterde rijder bent of gewoon nieuwsgierig bent naar wat Benelli te bieden heeft, deze dagen zijn de perfecte gelegenheid om meer te ontdekken.

Maar dat is nog niet alles! We nodigen je ook uit om plaats te nemen in het zadel en een proefrit te maken op jouw favoriete Benelli-model. Ervaar de kracht, het comfort en de opwinding van het rijden op een Benelli en laat je betoveren door de unieke rijervaring die alleen een Benelli kan bieden.

De Benelli Opstapdagen beloven een onvergetelijke ervaring te worden. Mis deze kans niet om de opwinding van Benelli te beleven en sluit je aan bij ons tijdens deze speciale gelegenheid. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en samen de passie voor motorrijden te delen. Bekijk hieronder de data wanneer de Benelli Opstapdagen plaatsvinden bij jouw dichtstbijzijnde Benelli dealer. 

29 maart t/m  30 maart en 1 april - MOTOPURO, NUENEN

5 april t/m 7 april - MOTOR SERVICE HOOFDDORP,  HOOFDDORP

13 april t/m 14 april - BRABANT MOTORS GRAVE, GRAVE

19, 20 april en 25 mei - LANGENBERG MOTORS, COEVORDEN

26 t/m 27 april - LEUSINKS MOTOREN, DRONTEN

3 t/m 4 mei - PELS SCOOTERS & MOTOREN, DE MEERN 

11 mei - HOFLAND MOTOREN, AMERSFOORT

17 t/m 18 mei - ARNOLD'S MOTORSHOP, KOLHAM