Zomer roadtrip met de TRK502X (blog 1)


Afgelopen mei konden we de reis van Martin naar Kreta met zijn Benelli TRK502X volgen. Deze zomer maakt hij een roadtrip naar Zuid-Frankrijk, de Duitse Oostzeekust en Noorwegen. 


In deze blog deelt Martin zijn voorbereidingen en route voor zijn zomerse roadtrip.

 

Voorbereiding voor de zomer roadtrip met de TRK502X!

Het is bijna zover… Op dit moment ben ik aan het aftellen naar de volgende roadtrip met de Benelli TRK502X. De motor heeft momenteel 56.000 kilometer op de teller. Afgelopen week heeft de motor een goede servicebeurt gehad bij Landenberg Motoren in Coevoerden. Tot nu toe heeft de TRK502X alleen nog maar reguliere servicebeurten gehad en vervangen van onderdelen door normale slijtage, zoals de ketting, tandwielen en banden. De motor is technisch nog steeds in topconditie en klaar voor de volgende roadtrip!

Route

Vanaf aankomend weekend ga ik drie weken met de motor op pad. Dit keer neem ik de kampeerspullen mee op mijn Benelli. Als eerst rij ik naar Zuid-Frankrijk. Daar verblijf ik een week en vervolgens rij ik naar de Duitse Oostzeekust in noorden van Duitsland. Mijn plan is om daar een week te gaan kamperen. Aansluitend vertrek ik daarna richting Eemshaven in Noord-Nederland. Daar neem ik de ferry naar Noorwegen en daar is het mijn plan om nog een week rond te toeren.

Ben je benieuwd naar mijn reiservaringen met de Benelli?

Volg dan mijn blog via de Benelli site. De komende tijd staat er regelmatig weer een update met mijn ervaringen en foto’s van de locaties met de TRK502X die ik bezoek.

Afbeeldingen: klik door het carousel om alle foto's te bekijken.