Op reis met de TRK502X


Martin is een gedreven Benelli rijder die de komende weken met zijn TRK502X naar het Griekse eiland Kreta afreist. Tijdens zijn reis neemt hij ons mee en deelt hier zijn ervaringen. Deze week stelt hij zich voor en beschrijft hij hoe hij in aanmerking is gekomen met Benelli.Kennismaking met Benelli

Hoi, ik ben Martin Roozenburg. Ik woon in Oud Beijerland en werk als marketing manager bij een telecombedrijf. Ik heb al ruim 40 jaar motorervaring op de teller en rij nog steeds met veel plezier.

In februari 2019 ben ik naar de Motorbeurs in Utrecht geweest. Hier kwam ik bij de Benelli stand in contact met een enthousiaste Richard Langenberg (Langenberg Motors, Coevoeren). Het was een leuke kennismaking en ik kreeg direct een goed gevoel bij deze dealer. Hij maakte mij enthousiast over de TRK502, maar ik heb de keuze toen niet gemaakt. Ik leg voor zowel privé als zakelijk veel kilometers af en 500cc vond ik eigenlijk te weinig.

Aanschaf en ervaring

Na een jaar bleef ik nog steeds aan die mooie TRK502 met comfortabele zitpositie denken. Inmiddels was de gemodificeerde TRK502X uitgebracht. Na er nog een tijd over nagedacht te hebben, heb ik de knoop doorgehakt en ben ik van Oud Beijerland helemaal naar Langenberg in Coevoerden gereden om mijn vorige motor in te leveren en een TRK502X aan te schaffen.

Ondertussen heb ik de TRK bijna twee jaar en heb ik al heel wat mooie tochten gemaakt. Ik ben met de motor onder andere naar de Vogezen, Tsjechië en Frankrijk gereden. De teller staat nu op 38.000 km en TRK502X rijdt nog steeds naar wens. Het onderhoud wordt gedaan door Langenberg. 

De weg naar de 55.000 km

Op 28 april start ik met mijn reis naar het Griekse eiland Kreta. Op dit eiland verblijf ik de hele maand mei en ga ik met twee vrienden het eiland op de motor verkennen. Eind mei staat de terugreis gepland. In totaal heeft deze trip 7.000 nieuwe kilometers in petto met de TRK502X. In juli staat er nog een reis naar Zuid-Frankrijk gepland en in augustus een trip naar Noorwegen. Mijn verwachting is dat de teller van de TRK dan de 50.000 km is gepasseerd. 

---

Ben je benieuwd naar Martin zijn reizen? Volg Benelli via de Facebook of Instagram en wij laten je weten wanneer er een nieuwe blog online staat. 

Afbeelding: de route die Martin gaat afleggen naar Kreta

Afbeeldingen: klik door het carousel om alle foto's te bekijken.