EICMA 2023 modellen

Maar liefst zes nieuwe modellen!

Tijdens EICMA 2023 heeft Benelli 6 nieuwe vette motoren gepresenteerd. Maak kennis met de: Tornado 400, Tornado Naked Twin 500, BKX 300, BKX 300 S, Tornado 300 en de Tornado 500. Bekijk ze snel!

𝗗𝗶𝘀𝗰𝗹𝗮𝗶𝗺𝗲𝗿: De modellen op deze pagina zijn op EICMA 2023 gepresenteerd. Het is momenteel nog niet bekend welke modellen en kleuren in Nederland beschikbaar zullen zijn en de specificaties zijn onder voorbehoud. Hierover zullen we meer informatie delen in het voorjaar van 2024.

Tornado Naked Twin 500

Gevormde vormen, scherpe lijnen en een echt stoer karakter. De Tornado Naked Twin 500 zet de sportieve traditie van Benelli voort op een moderne manier en introduceert een nieuwe stijl voor de nieuwe reeks naked motorfietsen. Een authentiek ontwerp dat samengaat met de geliefde 500cc motor die wordt gedeeld met de bestverkopende modellen in het assortiment.

Tornado 300

De Tornado 300 is de nieuwe motorfiets van Casa di Pesaro, een eenvoudige, compacte en dynamische tweewieler, in staat om een geweldige ervaring te bezorgen. Aangedreven door een 300cc parallelle tweecilinder, is het een sportieve motorfiets speciaal ontworpen voor de nieuwe generatie.

Tornado 400

Een kleine supersportmotor voor nieuwe generaties motorrijders. De Tornado 400 is een lichte en uiterst wendbare motorfiets met een volledige kuip, ontworpen voor veelzijdig plezier, en beschikt over op maat gemaakte techniek ontwikkeld door R&D Benelli. Dit omvat een volledig nieuwe motor, die 47,6 pk levert, een ongekende framegeometrie en het gebruik van een eenarmige vork.

Tornado 500

De Tornado 500 is het nieuwe antwoord van Benelli voor het segment van de kuipmotorfietsen, ontwikkeld door R&D en het Pesaro Style Center om te voldoen aan een steeds grotere vraag vanuit de wereldmarkt en de wensen van een jong publiek. Deze motorfiets is gebaseerd op de technische basis van de naked 500, waarmee het een motor en chassis deelt, en is uitgerust met uitstekende rijeigenschappen dankzij verstelbare Marzocchi-vering en Brembo-remmen.

BKX 300

De BKX 300 is Benelli's nieuwe avontuur, speciaal gericht op jongere generaties. Een motorfiets ontworpen om vrij te bewegen, nieuwe wegen te verkennen, voor degenen die het plezier van het rijden op een compacte, dynamische tweewieler met een innovatieve stijl willen voortzetten.

BKX 300 S

Veelzijdig, verfijnd, onmiskenbare stijl, de BKX 300 S is de Benelli tweewieler die garant staat voor plezier, ongeacht wat je doel is. Een veelzijdige, moderne motorfiets, ideaal om in de stad te rijden en verrassend in de bochten.