Aanwezig op de MOTORbeurs!

Goed nieuws voor al de Benelli fans! Wij zijn dit jaar opnieuw aanwezig op de MOTORbeurs Utrecht. Van 22 februari tot en met 25 februari kan je op onze stand onze mooiste modellen komen ontdekken en indien je dit wenst kan je zelf onze populairste modellen proefrijden op het testparcour. 

Momenteel zijn wij volop met de voorbereidingen bezig en geven we je graag al mee wat er te beleven zal zijn. 

Dit jaar zal je opnieuw de Leoncino 800 en de Leoncino 800 Trail kunnen ontdekken op onze stand als op het testparcour. Deze stijvolle Scrambler met pittig karakter en een unieke rijevraring zal je meteen overtuigen. 

Tijdens de MOTORbeurs zal je ook kunnen genieten van een interessante actie op de Leoncino 800 en Leoncino 800 Trail.

Naast onze huidige modellen zal je ook in de toekomst kunnen kijken. Na hun presentatie op EICMA zullen de TNT 500 en de Tornado 500 ook aanwezig zijn op onze stand. Je zal ze met eigen ogen en van dichtbij kunnen bekijken en je inbeelden naar waar jij deze heerlijke motoren zou meenemen. 

Na een succesvolle introductie vorig jaar en al een mooi aantal gelverde motoren en gelukkige klanten zal je ook dit jaar het neusje van de zalm, onze TRK 702 en 702 X kunnen ontdekken in de hal en buiten op het testparcour. Ben je op de MOTORbeurs onmiddellijk verkocht? Dan kan je gneieten van een interessante promotie op de de kofferset. 

Kom dus zeker langs voor meer informatie. 

Naast deze modellen zullen onze andere modellen beschikbaar voor een proefrit en te bezichtigen zijn op onze stand in de hal. Aarzel dus niet en bestel nu je tickets.