Brabant Motors Grave
Brabant Motors Grave

Even voorstellen: Brabant Motors Grave

Door de jaren heen hebben we diverse dealerschappen mogen voeren, waarbij we altijd hart hebben voor Europese merken waaronder Benelli. De liefde voor Italiaans design & techniek is nooit verdwenen, we zijn dan ook trots dat we in 2018 Benelli-dealer zijn geworden bij de herintroductie.

Je vindt ons in het Brabantse dorpje Velp bij Grave. Daar zijn we gehuisvest in een karakteristiek pand in het Brabantse land, goed bereikbaar aan de doorgaande weg N324.

Binnen vind je een ruim opgezette showroom. Naast de Benelli motoren, hebben we een ruim assortiment aan kleding, accessoires & gadgets. Je kan plaatsnemen in de koffiehoek, waar je een goed zicht hebt op de werkplaats.

De werkplaats is het hart van Brabant Motors. Via grote ramen in onze showroom kan je precies volgen wat er gebeurt in de werkplaats, een kijkje in de keuken! Daarnaast beschikken we ook over een Dynojet testbank, waardoor we je motor tot in de finesses kunnen afstellen.

Kom een keer langs! We denken graag met je mee: welke motor past bij jou? Welke mogelijkheden zijn er t.a.v. het customizen van je motor?

Je bent van harte welkom!

Contactgegevens Brabant Motors Grave

Adres:
Bosschebaan 9
5363 SW Grave (Velp)

Emailadres: info@brabantmotors.nl

Telefoonnummer: 0486 473650